söndag 7 oktober 2012

BollnäsEss är nu avklarat för i år.. Och jag kan ju säga att jag redan längtar till nästa år! Gud vilken rolig helg jag har haft! Men idag känner man sej inte stöddig.. Träningsvärk i heela kroppen.. T.om. under fötterna och i händerna! ;) Skön känsla men lite handikappad känner man ju sej! =p 
Och själva konventet kändes välplanerat och superbra! Det kändes jättemysigt att vara där! :) Så det får toppbetyg av mej! Lite kul oxå att man fick en yogamatta och hopprep från Casall som gåvor.. Jag som har tänkt köpa båda! :)

I fredags började vi ju lite lungt med två pass.. 

Core Flow med Magnus Ringberg
passet var ju inte som det corepass man annars är van vid utan med var lungt och smidigt eller hur man ska säga! Det var mer rörlighet än styrka. Och han Magnus måste ju vara gjord av gummi eller något.. Och jag är ju stel som en pinne så man kände sej ju lite osmidig! haha! Men kul att prova på.. :)

Maxa Formen med Martin och Catharina Lidberg
Superkul och jobbigt pass.. Roligaste passet på hela helgen tyckte jag! :) Man jobbade mycket i par så det blev jätte roligt tycker jag.. Och man gick verkligen igenom hela kroppen och även kondition och spänst! Och Martin och Catharina var grymma instruktörer... Så efter det passet var man riktigt svettig kan jag lova! ;)

På lördagen började vi med att gå på en föreläsning

Pulsbaserad träning- vad är det? med Magnus Hagström
Bra föreläsare som kunde sin sak.. Dock var ju inte föreläsningen så lång så han tog väl bara upp det vanligaste eller vad man ska säga så det var ju ganska mycket sånt som man redan visste! Men givande iaf! :) Lite nytt fick man ju lära sej som var bra! :)

sen var det träning resten av dagen.. :)

NTC- get fit med Andreas Wester
Även detta blev ett favoritpass.. Även här gick vi igenom hela kroppen och kondition och spänst.. Och det blev roligare med Andreas som instruktör! Glad, rolig och peppande! :) Passet var ju baserat på Nike appen NTC så han hade bara plockat ut övningar från den.. Även efter detta pass var vi supersvettiga! ;)

Soma med Linus Johansson och Cecilia Gustavsson
Soma hade ju världspremiär på BollnäsEss så det är en helt ny träningsklass.. Dock var det inget för mej och Eve så vi gick därifrån efter halva.. Inget fel på själva klassen men allt passar ju inte alla.. :) Vi vill ha lite mer fart och fläkt än vad det där passet var.. 

Efter lunch hade vi bokat in ett pass pass deep strech men eftersom passet innan var så lugnt så ville vi hellre ha ett pass med lite fart i där vi blev trötta och svettiga.. Så vi bytte till ett spinningpass ist..

No limits med Anders Stenberg
Det här spinningpasset var verkligen no limits! En rolig och lite smågalen instruktör.. Tyckte vi i början.. Innan passet var slut tyckte vi inte han var lika rolig längre! ;) det var verkligen full fart i 45 min.. I några få sekunder ibland fick vi släppa på belastningen och vila lite.. Sen var det bara att skruva upp belastning och trampa full fart igen! Pulsen fick lixom aldrig gå ner lite utan låg på över 80% hela passet.. Så efter det passet var benen helt slut och vi var helt dyngsur i svett.. Nu efteråt kan man ju säga att det var kul iaf! :) Och vi fick ju ett svettigt pass som vi ville ha.. ;)

Organic Bodywork med Cecilia Gustavsson
Vi hade ju lite på känn att det här passet oxå skulle vara lite lugnare så och det var det.. Så det var skönt att gå på det här passet efter man kört slut på sej på spinningen! ;) Mycket smidighet och töja ut kroppen eller vad man ska säga! Fast även fast det var ett lugnt pass så blev man varm i kroppen och några svettpärlor trängde fram i pannan.. Sen efteråt kände man sej lite sömnig och mjuk i kroppen.. Skönt pass!

Core alà Bollnäs med Anna Hammarström och Annelie Wigren
Perfekt avslut på dagen! :) Vi har grymma pass och instruktörer här i Bollnäs oxå! Kul att få köra med våra två favoriter på samma gång! :)

Sen var det två trötta tjejer som stappla hemåt på trötta ben för att hoppa in i duschen och svira om till lite festligare kläder och byta vattenflaskan mot vinflaskan.. ;) Så det här har verkligen vart en toppenhelg!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar