onsdag 30 januari 2013

Hundra år sedan..


Ja då var det väldigt länge sedan det blev uppdaterat här igen..  Så slänger in ett snabbt inlägg! Idag har både jag och Eve vart helt lediga så vi har umgåtts hela dagen! :) Vi började med att gå mot sportis för ett pass nordic Power med Petra! Bättre start på dagen får man knappast! :) Gick direkt efter mot solariet och hoppade i grillen några minuter.. ibland är det värt den där risken får rynkor bara man slipper känna sej grå och genomskinlig! ;) 
Sen bjöd jag över Eve och Tyson på lunch.. Eller det var bara den tvåbenta som fick käk.. den andre fick sitta bredvid och dreggla bara stackarn! Fast han såg väldigt sugen ut på min macka! =p 






Sen fick det bli en snabbsväng på stan.. Fyndade en Nike tröja på intersports rea! Träningskläder får man aldrig för mycket av! :) En fika blev det oxå.. fast vi valde en smörgås ist för bulle.. Har man blivigt gammal då? ;) 



Nu ska jag skynda mej och slänga om kläder för att än en gång gå mot sporthallen för ett pass extreme med Petra även denna gång! :) Lite Crossfit inspirerat pass som är så grymt kul!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar