måndag 11 juli 2011

Kanonhelg!

Har verkligen haft en toppenhelg.. Åkte ner till stockholm lördag förmiddag istället för fredag som det var tänkt från början! Men gick bra det med.. :) Förutom att bilen var som en bastu.. En bil med ac vore inte dumt så här års.. =p Bodde i solna i lägenheten A bor i när han är och jobbar.. Gjorde oss i ordning och gick och hoppa på pendeln mot t-centralen och därifrån vidare mot globen! Två hållplatser ifrån globen kommer vi på att vi inte har biljetterna med.. Dom ligger i bilen i Solna! Så det vara bara att hoppa av och vända.. Pendeltågen går ju inte så ofta så det tog sisådär tre timmar att komma fram.. SUCK!

Men väl framme hade vi en riktigt trevlig kväll.. Toppen väder, bra musik och bästa sällskapet.. :) Dock blev det en tidig kväll.. tror vi va hemma i solna vid ett. var på efterfesten på annexet en sväng men där var det inge vidare till drag så vi tog taxi hem. Dock kom nästa problem här.. Vi fick reda på när vi kommit ner att vi inte hade någon portnyckel med oss till lägenheten, så utifall så lämnade vi ett fönster så att vi kunde få upp det utifrån.. För vi trodde tydligen att vi skulle kunna klara oss att ta oss upp eftersom det var på första våningen! det gick inte kan jag säga.. Som tur var att när vi hade stått där ett tag och precis tänkte ringa så  dom fick komma och öppna åt oss så kommer en tjej som ska in i vårann port så vi kan slinka in med henne.. Så där hade vi tur! :)

Tog lite sovmorgon på söndan och gjorde oss redo för att göra stan.. Strosa runt i affärer och gick i gamla stan! Mysigt! blev dock liite frestad när man gick förbi alla uteserveringar och alla satt och drack öl och vin.. Synd man skulle hem och jobba idag! Så vi har sagt att vi ska ta en helg till snart och bara strosa runt och inte ha något planerat.. Bara vara! :)
Dock stolt över mej själv att jag kom hem med endast två baslinnen från gina tricot.. Billigt och bra! ;) Känner att en shoppingtripp tar jag nog helst med eve så vi kan springa runt i alla affärer och ta good tid på oss! :)

Så hela helgen blev väldigt lyckad trots några missöden! Skönt att få komma bort och se något annat ibland och kul att hitta på något bara jag och A. :)

Nu kom jag nyss hem från ett kvällsdopp med A.. Skönt var det! Kvällsdopp kan vara det skönaste man kan göra på sommarn.. Fast helst ska man åka lite senare så man får åka hem och lägga sej på en gång efter! Skönt att få vara lite kall och gå och sova! :)

Imorgon är det jobb som gäller igen och sen har jag en ledig dag på onsdag.. Semestern börjar närma sej!! Jobbar den här veckan och nästa sen får jag vara ledig oxå! :) Känns som att alla har semester utom jag nu!! Men den som väntar på något gott sägs det ju.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar