torsdag 15 december 2011

Två dagar i Sundsvall

Har haft två superhärliga dagar i sundsvall med Anders! I tisdags var vi och kolla på Motörhead.. helt grymt!!! Sjukt bra live måste jag säga.. jag som inte brukar lyssna på dom så mycket annars tyckte att det var grymt bra!! Anders var oxå väldigt nöjd! Sen blev det en Pub runda.. Piero och Johanna var oxå upp o kolla och boka ett hotellrum på samma hotell som oss så vi fick sällskap av dom oxå! Så vi hade en väldigt trevlig kväll! :)
Dagen efter var ju sådär.. ;) Blev en liten tripp på stan innan lunch och sen blev det en liten tupplur innan Birsta City!! :)
Sen åkte vi tillbaka till hotellet.. Köpte med oss lite götta och tidningar och sen slappade vi hotellet framför tvn resten av kvällen.. Ingen orkade riktigt göra något.. Vi hade ju tänkt gå på Casino då på kvällen men vi va inte så sugna! :)
Idag packade vi och checka ut efter vi ätit frukost! Var skitväder därborta och tyckte att det var skönare att få åka hem medan de va ljust! :)

Imorgon är det dags att jobba igen 11- 21.30 och sen är jag ledig två dagar igen.. :) Sen är vi inne på julveckan.. Det vill säga en riktigt rörig vecka för oss som jobbar i matbutik.. Eller i vilken butik som helst! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar