lördag 1 oktober 2011

Mer piff

Är ju så kul att få pynta lite här hemma nu när det börjar bli ordning här.. Har kunnat flytta in alla möbler nu i sovrummet men alla lister sitter inte fast än.. :) Men skönt att kunna flytta in alla möbler och ställa iordning överallt! :) Och mitt shoppingsug har suttit i sej så det har blivit lite nytt hem.. Bland annat fattigmanssilvret i förra inlägget.. Men även lite ljus nu till höstkvällarna! Köpte dessa teljus från yankee candle på camillas corner i veckan.. Har inte provat tänt dom än så vet inte hur dom luktar tända! Men vad man känner i förpackningen så luktar dom helt underbart! :)

Yankee candles ljus luktar ju helt underbart nästan allihop och dom stora i glas är ju så fina oxå.. Dock kostar dom ju därefter!
Anders hade vart på willys en dag och höpt ett ljus som luktade så himla gott.. Efter några dagar kom dom till Ica oxå så jag passade oxå på att slå till på ett! Luktar skit gott i hela rummet när det är tänt! :) För ynka 50 lappen.. Inte så fint men man kan ju inte få allt! =p






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar